Ruchama, wie is dat?

Hallo iedereen die een kijkje neemt op mijn website!

Welkom!

Ik zal me even voorstellen. Ik heet Ruchama en woon met mijn man en drie kinderen in Zeewolde.
Naast het werken als leerkracht op een basisschool vind ik het erg leuk om allerlei cadeau- en decoratie artikelen te bedenken. Hiervoor gebruik ik vaak bestaande mooie dingen die ik dan met allerlei verschillende technieken bewerk tot een ‘gift of deco’ met extra inhoud.

Het is voor mij heel waardevol om een hobby te kunnen combineren met mijn geloof. Hoe mooi is het om creatief bezig te zijn met mooie Bijbelgedeelten! Ik wens iedereen toe iets daarvan mee te krijgen.

Al lezend in mijn Bijbel, verwerk ik graag de gelezen gedeelten in tekeningen of schrijf ik teksten uit met allerlei lettertypes. Hier geef ik workshops in. Het wordt Bible journaling genoemd. Kijk maar verder, dan kom je vast foto’s tegen die je een impressie van mijn Bijbel geven.

Hartelijke groet,